Sterkste Man van Altena 2018

Foto: Beek Sports
13 juli 2018, 10:11
Verlopen

ANDEL - Wil jij jezelf bewijzen in augustus? Ben je altijd al een krachtpatser geweest? Na het succes van vorig jaar organiseert Beek Sports opnieuw de Sterkste Man van Altena. Dit jaar vindt dit evenement plaats op vrijdag 31 augustus.

De organisatie is dit jaar terug met een nieuwe en verbeterde competitie om mensen de straat op te brengen en te laten zien wat fitness en beweging met een mens kan doen. Er zullen twee gewichtsklassen zijn. Meervoudig deelnemer van De Sterkste Man van Nederland komt de sterke Altenezen tevens vergezellen.

Zorgt dat je erbij komt en meld je aan om deel te nemen. Dat kan via het e-mail adres info@sterkstemanvanaltena.nl. Na je mailtje krijg je een inzicht in de oefeningen die gaan komen. Meedoen is 100% belangrijker dan winnen of wat dan ook! Voor meer informatie volg je de Facebook pagina via www.facebook.com/SterksteManvanAltena. Mocht een aanmelding voor jou wat te veel van het goede zijn; je bent van harte welkom om het spektakel in Andel te komen bekijken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl