Burgemeester Reinie Melissant verhuist in augustus naar Gorinchem

Foto: Gorinchem.nl
14 juli 2018, 09:52
Verlopen

GORINCHEM - Burgemeester Reinie Melissant van de gemeente Gorinchem heeft met de aankoop van de pastorie aan de Merwededijk een geschikte woning in Gorinchem gevonden. Zij verhuist in augustus naar Gorinchem.

Ze kijkt ernaar uit om hier tijdens de zomervakantie haar intrek te nemen zodat niet alleen zij, maar ook haar gezin, een plek krijgt in de gemeente. De eigendomsoverdracht van de pastorie heeft op 13 juli 2018 plaatsgevonden. De Protestants Gemeente Gorinchem (PGG) is blij dat de pastorie een goede nieuwe bestemming krijgt. Omdat de pastorie voor de PGG geen actieve functie meer had, heeft men besloten de pastorie te verkopen.

Burgemeester Reinie Melissant: “We zijn ontzettend blij dat we de pastorie kunnen aankopen. We hebben er veel zin in om er een mooie plek van te maken waarbij het behoud van de historische waarde een belangrijke rol speelt. Mijn gezin en ik kijken er ontzettend naar uit om eindelijk in Gorinchem te komen wonen!”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl