12.000 euro opgehaald tijdens Haringparty

Foto: Wouter en Nelleke de Kok
17 juli 2018, 13:27
Verlopen

REGIO - Wat begon als een spontaan samenwerkingsverband tussen de Businessclub van VV Achilles Veen en de Lionsclub Werkendam bleek een gouden formule. Deze samenwerking is beide partijen zo goed bevallen dat men er een terugkerend evenement van wil maken op de laatste vrijdag van juni.

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een gouden formule: Mooi weer, meer dan 200 ondernemers van succesvolle dertigers tot en met de pensioengerechtigde leeftijd. De ideale omstandigheden voor mooie ontmoetingen en verrassende gesprekken. Zij deden zich tegoed aan haring uit het Werkendamse, die ook nog eens een vaatje weggaf voor de verloting. Daarnaast overheerlijke hapjes van de keurslager uit Veen en diverse prijzen. De twee goede doelen werden omarmd. Er werd maar liefst 12.000 euro gedoneerd.

Het mooie bedrag van 6.000 euro ging naar Wouter en Nelleke de Kok die met hun pleegkinderen wonen in het Spektakel. Wouter en Nelleke zorgen als pleegouders voor een warm nest. Op het moment hebben zij 8 pleegkinderen met uiteenlopende problematiek. Zij gaan de keuken en de tuin opknappen met deze bijdrage van de haringparty. Het Liliane Fonds ontvangt ook 6.000 euro. Zij bieden brede hulp aan kinderen welke in derde wereld landen geboren zijn met een handicap. Ambassadrice Monique Velzeboer was ter plaatse aanwezig. Zij weet uit eigen ervaring hoe essentieel het is wanneer je met een lichamelijke beperking toch een gewaardeerd persoon bent in de samenleving.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl