De Strokeplay wedstrijd 2018 was geen gelopen race

Foto: Fientje Bax
17 juli 2018, 13:17
Verlopen

ALMKERK - Ondanks het mooie weer, de bal die zeker 30 meter verder rolde dan normaal en dan nog geen topscores. Wel bleef het spannend tot het eind bij de Strokeplay wedstrijd 2018 op Golfpark Almkreek in Almkerk, zowel bij de heren als bij de dames.

Op de 1e dag stond Jolanda Wedzinga bij de dames en Ruben van Alten bij de heren aan de leiding. Jolanda wist op de 2e dag deze voorsprong niet te behouden, zij werd 3e en wisselde van plaats met Anoeska Hagenstein die 2e werd. Fientje Bax eindigde uiteindelijk op de 1e plaats. Ze had het zwaar, maar wist op de laatste drie holes haar spel bij elkaar te houden. Complimenten aan Ina Vos, die uiteindelijk geen podiumplaats wist te bemachtigen. Zij begon de tweede dag als derde en stond 15 holes later eerste, maar wist dit op de laatste drie holes niet vast te houden.

Bij de heren wist Ruben van Alten zijn 1e plaats te behouden, al ging dat niet vanzelf. Berend Hofman haalde hem net niet in en eindigde als tweede. Robbert van Dijken kon jammer genoeg de schade van de eerste dag niet herstellen en werd na een mooie 2e ronde 3e. Bij de spelers in de categorie 18 t/m 36 werd Harry van Groezen 1e, Jeroen Fonville 2e en Cees Duijzer 3e bij de heren. Anita Wichers eindigde als 1e bij de dames.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl