Loop mee met De Mars langs de Zuiderwaterlinie

Foto: pixabay.com
17 juli 2018, 08:23
Verlopen

HEUSDEN - Elf vestingsteden, vijf stellingen, een aantal forten en betoverend mooie natuur: de Zuiderwaterlinie heeft het allemaal. Van 16 tot en met 23 september 2018 rijgen wandelaars, natuurliefhebbers en theatermakers deze relatief onontdekte erfgoedparels aan elkaar tijdens De Mars.

Gedurende een week lopen alle deelnemers vanuit Grave en Bergen op Zoom richting Heusden. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij deze vrolijke en kleurrijke stoet, waarin ook Prinsen Carnaval, bekende Brabanders, gildes en kunstenaars meelopen. Onderweg worden de wandelaars getrakteerd op culturele en culinaire verrassingen.

Op zondagmiddag 23 september komen de wandelaars vanuit beide richtingen in Heusden samen om een muzikaal slotfeest te vieren. Het feest zal plaatsvinden van 15.00 tot 17.00 uur op de Vismarkt in Heusden. Het programma is gratis dus je bent van harte welkom om dit spetterende slotfeest mee te vieren. Meer informatie lees je op de website https://www.zuiderwaterliniemars.nl/de-mars/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl