De Schans in Werkendam dicht

Foto: Pixabay
18 juli 2018, 09:19
Verlopen

WERKENDAM - Tot zaterdag 28 juli is de Schans in Werkendam afgesloten voor verkeer. Waterschap Rivierenland vervangt de duiker onder de Schans tussen nummer 23 en 24.

Doorgaand verkeer kan dan dus niet over de Schans. Fietsers kunnen via een bruggetje hun weg vervolgen. Tijdens de afsluiting zijn de adressen aan de Schans vanaf één kant bereikbaar. De hulpdiensten zijn op de hoogte gebracht.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Abdul Farahi van het Waterschap; a.farahi@wsrl.nl of (0344) 64 92 76 of Richard van der Weg van de gemeente Werkendam; richard.van.der.weg@werkendam.nl of (0183) 50 73 61.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl