André Rieu in Hollywoud

Foto: Pixabay
21 juli 2018, 11:26
Verlopen

ALMKERK - Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André Rieu tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein van Maastricht optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en bijzondere gasten.

De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Deze ongeëvenaarde viering van muziek is ook dit jaar vanuit het comfort van een luxe bioscoopstoel in Hollywoud mee te beleven, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

De voorstellingen zijn op 28 en 29 juli 2018 in Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk. Meer informatie www.hollywoud.nl of 0183-307286.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl