De Gorinchem VI in aanvaring met een cruiseschip

Foto: Pixabay
25 juli 2018, 12:14
Verlopen

GORINCHEM - De Gorinchem VI, één van de veerboten van Riveer is dinsdagmiddag in Gorinchem in aanvaring gekomen met een Viking-cruiseschip.

Niemand raakte gewond, maar de schepen raakten wel beschadigd. Het cruiseschip kwam rond 14.00 uur naar de grote aanlegsteiger Buiten de Waterpoort gevaren voor een tussenstop. Bij die manoeuvre raakte het passagiersschip, volgens een getuige, de veerpont.

Wat er precies is gebeurd, moet nog uitgezocht worden. Dat kan aan de hand van de beelden van de camera aan boord van de veerboot. Het cruiseschip heeft na de aanvaring zijn reis doorgezet. Het is onderweg naar Boedapest in Hongarije.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl