Voorarrest verlengd voor verdachte in de zaak Laura Korsman

Foto: Archief
28 juli 2018, 06:47
Verlopen

WERKENDAM/UTRECHT - Het voorarrest van de 31-jarige man uit Nieuwegein die ervan wordt verdacht studente Laura Korsman uit Werkendam op 11 juli te hebben gedood, is met twee maanden verlengd.

De verdachte staat bekend als dj Sam G., maar heet in werkelijkheid Zamir A. Hij had een verbod om zijn ex-vriendin Laura op te zoeken en bij haar in de straat te komen, omdat hij haar na het verbreken van de relatie bleef lastigvallen en bedreigen. Hij had daarvoor eind juni zelfs drie dagen in de cel gezeten. Laura Korsman kreeg ook een alarmknop om de politie te waarschuwen als haar ex haar toch zou lastigvallen.

In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 juli negeerde de verdachte vermoedelijk dat verbod. Laura werd dood in haar studentenhuis aan de Bosboomstraat in Utrecht gevonden. Niet veel later werd Zamir A. in Nieuwegein na een achtervolging opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dood op zijn ex.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl