Scouting Hank gaat ook ‘Ondersteboven’

Foto: Scouting Hank
30 juli 2018, 12:51
Verlopen

HANK - Deze zomer is het weer zover: Nawaka. Het grootste waterscoutingkamp van Europa dat één keer in de vier jaar plaats vindt, is van 6 tot 15 augustus 2018 op Scoutinglandgoed Zeewolde, met als thema 'Ondersteboven'.

4000 waterscouts uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Groot-Brittannië, Ierland en Egypte ontmoeten elkaar en beleven tien dagen lang gave en uitdagende activiteiten op en rondom het water. En uiteraard is ook Scouting Hank hierbij goed vertegenwoordigd. De Dolfijnen en Orka’s gaan met 23 leden en 7 leiding; de Waterscouts met 11 leden en 4 leiding; en de Wilde vaart gaat met 5 leden en 2 leiding. Behalve tenten en bagage worden er ook 5 of 6 vletten meegenomen voor de sleper: de Ran.

Het Nawaka bestaat uit 8 subkampen die allen in het teken staan van water. Kaap de Goede Hoop is het bruisende middelpunt waar alle Nawaka reizigers van de subkampen elkaar ontmoeten. Ook is er een Actieveld waar allerlei activiteiten gedaan kunnen worden die op een normaal zomerkamp niet gauw kunnen. Kortom: deze 10 dagen staan bol van de activiteiten. Een kamp waar elk kind nog vaak met veel plezier aan terug zal denken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl