Gemeente Aalburg gaat al fietsend over in gemeente Altena

Foto: Pixabay
26 september 2018, 07:14
Verlopen

ALTENA - Twee nestors van tourfietsend Aalburg, Wout Bouman en Nico van Bergeijk, organiseren op zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 15.00 uur een fietstocht om het einde van de gemeente Aalburg symbolisch te markeren.

Alle mensen met een fiets, ook die uit de buurgemeenten, worden van harte uitgenodigd zich aan te sluiten bij de fietstocht. Deze start vanaf D’Alburcht in Wijk en Aalburg. Met als voorbeeld het wandelevenement ’80 van Altena’ zal een mooie fietsroute van 80 km worden uitgezet door het prachtige landschap van Altena. De start is om 10.00 uur en de finish om 15.00 uur vinden plaats bij D’Alburcht aan de Perzikstraat 14A in Wijk en Aalburg. Onderweg is een korte pauze nabij de Biesbosch. Deelnemers kunnen kiezen zich aan sluiten bij een groep met een gemiddelde snelheid van 25/26 kilometer of bij een groep van 29/30 kilometer.

Of je nu alleen bent, of aangesloten bent bij een fietsclub, iedereen is van harte welkom mee te doen. Om de tourrit in goede (fiets)banen te leiden, wil de organisatie graag dat je je aanmeldt. Dat kan door een mail te sturen naar N.Ippel@aalburg.nl, o.v.v. Dag Aalburg Dag.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl