Nieuwe activiteit Puur uit Altena: Bakkie bij de Boer

Foto: Pixabay
28 september 2018, 07:41
Verlopen

ALTENA - Circa 100 leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB nodigen iedereen uit voor Bakkie bij de boer op zaterdag 13 oktober om kennis te maken met de land- en tuinbouw van nu, zo ook 8 bedrijven in Altena.

Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij het melkveebedrijf van familie Van Asseldonk aan de Midgraaf 11 in Almkerk, de boomkwekerij van familie Van der Beek aan de Parallelweg 20 in Wijk en Aalburg, de pluimveehouderij van familie Koekoek aan de Uppelse Hoek 28 in Almkerk, de imkerij van familie Bin aan de Veldstraat 53 in Wijk en Aalburg, het akkerbouwbedrijf van familie Straver aan de Provincialeweg Zuid 34 in Almkerk, de korenmolen De Hoop aan de Maasdijk 381 in Veen, korenmolen Nooitgedagt aan de Rijkswal 7 in Woudrichem en het fruitteeltbedrijf van familie Oostveen aan de Schans 5a in Werkendam.

Stel al je vragen aan de boeren, boerinnen en hun gezinnen en kom zo nog meer te weten over de prachtige agrarische sector. Volg de facebookpagina Puur uit Altena, daar wordt nog veel meer bekend gemaakt over o.a. Bakkie bij de Boer. Daar stelt een aantal boeren zich ook alvast aan iedereen voor.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl