Ruim 600 werkzoekenden bezochten Banenbeurs XL

Foto: Werklink
28 september 2018, 09:19
Verlopen

REGIO - Tijdens de Match van West-Brabant op donderdag 20 september organiseerde WerkLink in de regio Dongemond een Banenbeurs XL.

Net als voorgaande Banenbeurzen, was het ook dit keer weer een groot succes. Ruim 600 werkzoekenden zochten in de bijna 250 vacatures naar de juiste match. Mensen die al langer op zoek zijn naar een nieuwe baan, komen minder snel bij werkgevers in beeld en daar is deze Banenbeurs juist voor bedoeld. Op een laagdrempelige manier een eerste indruk opdoen, voor zowel werkzoekende als werkgever. Dat is de kracht van deze Banenbeurs XL.

Tijdens de Match van West-Brabant bundelden alle regio’s van het WerkgeversServicepunt West-Brabant hun krachten. Dit pakte goed uit, samen met ruim 150 werkgevers en bijna 900 werkzoekenden, kan deze dag bestempeld worden als een regionaal succes. Wil je de persoonlijke verhalen van deze dag bekijken? Ga dan naar de website www.wspwestbrabant.nl/nieuws.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl