Oud Woerkum aanwezig op foto- en filmavond

Foto: Oud Woerkum
29 september 2018, 09:16
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdagavond 3 oktober wordt er in De Werf in Woudrichem een film -en fotoavond georganiseerd door de Bibliotheek CultuurPuntAltena en het Streekarchief. Naar aanleiding van de expositie 'Van Emmikhoven tot Altena' is deze avond tot stand gekomen.

Er worden compilaties vertoond van oude dorpsfilms van de gemeente Woudrichem. Ook wordt er door het Streekarchief uitgelegd hoe de Beeldbank van Altena werkt en worden er verschillende beelden getoond. Oud Woerkum zal een presentatie geven om te laten zien wat zij verzamelen en daarmee doen. Ook staan zij met een informatie tafel waarop foto’s te zien zijn en krijgt u uitleg over de verzameling.

Heeft u nog oude foto’s, kom even langs en bespreek of u die wilt delen met Oud Woerkum. De avond start om 20.00 uur, de zaal is geopend om 19.30 uur en te toegang is gratis. Oud Woerkum is een initiatief van Aart en Anja de Joode uit Woudrichem. Een groot gedeelte van de zeer uitgebreide collectie is te zien op www.oudwoerkum.nl.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl