Samen werken aan een dementievriendelijke gemeente

Foto: Pixabay
29 september 2018, 07:33
Verlopen

ALTENA - De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem zetten zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan (blijven) doen. Om een dementievriendelijke gemeente te worden en te blijven hebben zij u nodig.

Vindt u het belangrijk dat u in uw eigen omgeving kunt blijven meedoen? Of dat uw buurman/buurvrouw of kennis gewoon in de plaatselijke supermarkt boodschappen kan blijven doen? Of naar de lokale voetbalvereniging kan blijven gaan? Met elkaar kan dit bereikt worden. Samen werken aan een samenleving waarin er plek voor iedereen is. Hierbij kunt u helpen. Of misschien weet u iemand die kan helpen. Dit kan op verschillende manieren en alle kleine beetjes helpen. De gemeenten willen graag met u in gesprek gaan hierover. 

U wordt uitgenodigd om mee te denken en te praten. Dus u als mantelzorger, als ondernemer, als vrijwilliger, maar ook vooral gewoon als inwoner. De bijeenkomst is op woensdagavond 31 oktober. Om 19.00 uur kunt u binnen lopen. Het programma is van 19.30 tot 21.30. Hierna is er de gelegenheid om onder genot van een drankje nog even na te praten. De locatie is zal centraal in Altena zijn. De exacte locatie zal nog bekend gemaakt worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl