Nieuwe beheerder voor Dorpshuis Tavenu

Foto: Tavenu
1 oktober 2018, 07:37
Verlopen

NIEUWENDIJK - Dorpshuis Tavenu is na de zomervakantie begonnen met een frisse start. Sinds enkele weken waait er namelijk een andere wind in Tavenu met de nieuwe beheerder. Zijn naam is Vincent Konings.

De 56-jarige Konings woont al bijna 20 jaar met zijn gezin in Nieuwendijk, maar komt oorspronkelijk uit Maastricht en is opgegroeid in Oost-Brabant. Hij heeft 35 jaar als anesthesie-verpleegkundige gewerkt in het Albert Schweizerziekenhuis en was toe aan een carrièreswitch. Bij het vrijkomen van deze functie in het dorpshuis zag hij zijn kans schoon en is hij na een lange sollicitatieprocedure door het bestuur van Stichting Dorpshuis Tavenu aangesteld als nieuwe beheerder.

Dat er een andere wind waait in Tavenu is nu al goed te merken, want als je vanaf 10 uur ’s ochtends binnenkomt is er al leven in de brouwerij. Konings is als gastheer de gehele dag aanwezig voor een praatje, een kopje koffie of thee en natuurlijk ook voor andere drankjes en hapjes. Er zijn plannen om naast de ‘snelle hap’ ook wat uitgebreidere schotels te gaan serveren, bij mooi weer ook op het vernieuwde terras. Als er mensen zijn met goede ideeën of zelf iets willen organiseren in of rondom Tavenu, kunnen ze met Vincent Konings contact opnemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl