Optisport wordt mogelijke nieuwe beheerder Aqua Altena

Foto: Pixabay
1 oktober 2018, 21:18
Verlopen

ANDEL - Optisport wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe beheerder van zwembad AquaAltena in Andel. De exploitant beheert zo'n 350 zwembaden, speelparadijzen en sporthallen in Nederland en België.

Optisport komt volgens de gemeente Woudrichem als beste uit de aanbesteding voor het beheer van AquaAltena na voren. Optisport heeft niet alleen de beste ‘prijs-kwaliteitsverhouding’ maar blijft ook binnen het budget dat de gemeente had vastgesteld. Op dit moment wordt het zwembad nog beheerd door Sportfondsen.

Die beheerder liet begin dit jaar weten eind dit jaar te moeten stoppen. Tegen het besluit om per 1 januari 2019 Optisport het beheer van het zwembad te gunnen, kan nog bezwaar worden gemaakt bij de rechtbank. Als er geen bezwaren binnenkomen, wordt het definitief.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl