A27 afgesloten tussen Everdingen en Noordeloos

Foto: Rijkswaterstaat
3 oktober 2018, 08:06
Verlopen

GORINCHEM - Rijkswaterstaat voert in het weekend van 5 oktober 22.00 tot 7 oktober 10.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit op de A27. Richting Gorinchem is de A27 tussen knooppunt Everdingen en afrit 25 Noordeloos afgesloten.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Rijkswaterstaat vervangt de bovenste laag van het asfalt en start met voorbereidende werkzaamheden voor het Project wegverbreding A27 Houten – Hooipolder. De hoofdrijbaan en de verbindingsweg is afgesloten.

De A27 richting Gorinchem is afgesloten tussen knooppunt Everdingen en afrit 25 Noorderloos van 5 oktober 22.00 tot 7 oktober 10.00 uur. Vanuit Utrecht is de verbindingsweg van de A2 richting A27 ’s-Hertogenbosch afgesloten. De toerit 26 (Lexmond) richting Gorinchem is vanaf vrijdag 5 oktober 21.00 uur tot zondag 7 oktober 10.00 uur afgesloten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl