Een bruin café in Drongelen?

Foto: Archief
4 oktober 2018, 08:57
Verlopen

DRONGELEN - Is er een bruin café in Drongelen? Letterlijk is dat niet zo, maar qua sfeer overtreft dorpshuis De Oude School zeker vele bruin cafés.

Wil je ook een sfeerproeven in het dorpshuis? Dat komt dan mooi uit, want het winterseizoen begint weer. Dat betekent dat het dorpshuis in Drongelen weer elke vrijdag geopend is. In de middag van 14.00 uur tot 17.30 uur en ’s avonds vanaf 19.00 uur. Het is toch leuk om onder de mensen te zijn? Gezellig een praatje maken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Of om een potje te biljarten, kaarten, sjoelen, tafelvoetballen of darten. Het kan dus allemaal in dorpshuis De Oude School in Drongelen. Kom eens langs. De gastheer en gastvrouw heten je van harte welkom. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het dorpshuis in Drongelen? Like dan de facebookpagina, www.facebook.com/oudeschooldrongelen of bezoek de website van het dorpshuis www.dorpshuisdrongelen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl