Super Snuffel Markt met 500 kramen

Foto: freeimages.com
7 oktober 2018, 12:11
Verlopen

GORINCHEM - Op 14 oktober bent u van harte welkom in de Evenementenhal in Gorinchem voor een bezoekje aan de Super Snuffel Markt met maar liefst 500 kramen.

Men kan naar hartenlust komen snuffelen in allerlei gebruikt spullen. Denk aan oude spullen, serviesgoed, keukenspullen, boeken, sieraden, speelgoed, curiosa, elektrische apparaten, kleine meubeltjes en nog veel meer. Wie weet ligt er wel iets bijzonders op u te wachten en vindt u nu eindelijk het boek dat u al jaren zocht of een leuk schilderijtje. Ook voor verzamelaars is het altijd leuk snuffelen op zo’n gezellige markt.

De entreeprijs is 4,5 euro voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. De Evenementenhal is gelegen aan de Franklinweg 2 te Gorinchem. Deze Super Snuffel Markt is geopend van 09.00 tot 16.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl