Grote brand in garageboxen Woudrichem

Foto: Bart de Kock
9 oktober 2018, 15:41
Verlopen

WOUDRICHEM - Dinsdag 9 oktober is de brandweer omstreeks 05.00 uur met groot materiaal uitgerukt naar een brand in diverse garageboxen in Woudrichem.

Bij de brand zijn 6 garageboxen verloren gegaan. Door de grote inzet heeft de brandweer kunnen voorkomen dat de brand is overgeslagen naar het naastgelegen garagebedrijf. Bij de bestrijding van de brand is ook het schuimblusvoertuig uit Breda ingezet. Voor de garageboxen stonden enkele voertuigen geparkeerd, een voertuig is in brand geraakt.

Omwonenden hadden last van de rook, zij werden geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. Het nablussen van de brand heeft enige uren in beslag genomen. De sloop van de garageboxen is inmiddels in gang gezet.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl