Ledenraad geeft groen licht voor Rabobank Altena-Bommelerwaard

Foto: Archief: Rabobank Altena Fietstocht
11 oktober 2018, 19:39
Verlopen

REGIO - De ledenraden van de Rabobanken Altena en Bommelerwaard hebben ingestemd met de fusie van de banken in Almkerk en Zaltbommel. De banken gaan vanaf 1 december verder als Rabobank Altena-Bommelerwaard.

De samenvoeging leidt tot een andere samenstelling van de raad van commissarissen. John van Meeteren uit Rossum is de nieuwe voorzitter. Joan Wassink, de huidige directievoorzitter van Rabobank Altena krijgt dezelfde functie bij de fusiebank en wordt er verantwoordelijk voor de bedrijvenportefeuille. Arnoud Oldenborger, directeur Particulieren en Private Banking bij de bank in Zaltbommel, krijgt die portefeuille ook bij de nieuwe bank.

Vanaf 2020 krijgt de bank een nieuwe ledenraad van dertig leden. De banken blijven kantoor houden in Zaltbommel, Almkerk en Kerkdriel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl