ZVDO’74 vermaakt toegestroomd publiek

Foto: Archief ZVDO
15 oktober 2018, 10:13
Verlopen

GIESSEN/ROERMOND - ZVDO heeft voor volledig gevulde tribunes een goede wedstrijd laten zien. De heren van ZVDO moesten aan de bak tegen RZ uit Roermond, waar afgelopen seizoen tweemaal van verloren werd. Deze wedstrijd werden de punten verdeeld tussen deze 2 ploegen. Uiteindelijk werd het 9-9.

ZVDO ging welvarend van start. Kwam op een 3-1 voorsprong. RZ kon zich herstellen van het snelle spel van ZVDO en kwam terug tot 3-3. Met deze stand werd het eerste kwart afgerond. De tweede periode begon wat minder voor ZVDO. Gelukkig wist Hanno van Rijswijk net voor de rust de stand op 5-7 te zetten. Vanaf de rust nam ZVDO de regie weer in handen.

De laatste en beslissende periode ging het op en neer en dit was terug te zien in het scoreverloop. RZ opende de score naar 7-8. ZVDO maakte gelijk. Wederom wist RZ te scoren. De spanning was te snijden in het zwembad en dit was te merken aan het publiek. In een alles of niets poging wist RZ de bal zelfs nog op de lat te krijgen, waardoor de stand 9-9 bleef. Op 3 november komt ZVDO uit tegen De Schelde in Terneuzen. De Schelde voert op dit moment de ranglijst aan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl