Opening Servicepunt Eethen van Bibliotheek CultuurPuntAltena

Foto: Nicole Roubos
17 oktober 2018, 06:06
Verlopen

EETHEN - Donderdag 11 oktober 2018 is het Servicepunt Eethen van De Bibliotheek CultuurPuntAltena in gebruik genomen. Piet Hobo, voorzitter van de Dorpsraad Eethen, leende het eerste boek op dit Servicepunt.

Dit betekent dat leden van De Bibliotheek de online gereserveerde boeken nu ook in Eethen kunnen laten bezorgen. Het servicepunt staat in de multifunctionele ruimte van Kindcentrum De Bogert. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens openingstijden van de school. Ook zal er een avondopening op de maandagavond komen.

De Prins Willen Alexanderschool in Eethen heeft op donderdag 11 oktober 2018 ook officieel haar Bibliotheek op School in gebruik genomen. Dit werd, in het kader van de Nationale Boekenweek, ondersteund door een optreden van de kinderboekenschrijver, Peter Vervloed. Peter Vervloed nam de kinderen, aanwezige leerkrachten en ouders mee op een spannende muzikale reis door Indonesië. Voor de Prins Willen Alexanderschool betekent het dat de school een mooie Schoolbibliotheek heeft en voor het dorp Eethen betekent het dat er voor leden van de Bibliotheek een mooie afhaal- en inlevervoorziening in het dorp gekomen is.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl