Komische familievoorstelling ‘En een snufje zout’

Foto: Ruben van Haften
12 november 2018, 09:06
Verlopen

GORINCHEM - Ruben van Haften is poppenspeler en komt met een nieuwe voorstelling als vervolg op 'Beestenbende'.

‘En een snufje zout’ is een komische familievoorstelling vol met humor, interactie, improvisatie en vier nieuwe originele nummers. Daarnaast is er een compleet nieuw decor, komen de bekende poppen weer terug en is er ruimte voor nieuwe personages. Ruben vertelt: “In de voorstelling moet ik een bijzondere gerecht maken voor het stadhuis. Alleen, het is niet duidelijk wat ik nou moet maken. De poppen willen ook niet meewerken en dus heb ik het publiek nodig om me verder te helpen. Een komische voorstelling voor jong en oud dus.”

De première is op 18 november in theater Peeriscoop te Gorinchem. Hierna gaat de voorstelling door heel Nederland spelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl