Sinterklaas weer ’s avonds in Nieuwendijk

Foto: Sinterklaas Nieuwendijk
12 november 2018, 09:20
Verlopen

NIEUWENDIJK - Zaterdag 17 november organiseert Stichting Sint Nicolaas Intocht Nieuwendijk weer de feestelijke Sinterklaasintocht.

In de middag zullen tussen 14.00 en 16.00 uur Zwarte Pieten op het winkelcentrum zijn om nog wat boodschappen te doen en in een winkelruimte kunnen de kinderen knutselen met Kluspiet om mooie kunstwerken te maken voor Sinterklaas. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken. Sint zal rond 18.30 uur op het winkelcentrum in Nieuwendijk aankomen, waar O.N.S. reeds aanwezig zal zijn. De Sint en zijn Pieten zullen, onder muzikale begeleiding van Pietendweilband Eght Herrie, vanaf hier vertrekken voor een rondrit door Nieuwendijk.

De rondrit zal zoals gebruikelijk eindigen in dorpshuis Tavenu waar de Sint en zijn Pieten met de kinderen nog een feestje gaan bouwen. Er schijnt echter een probleem te zijn met de muziek omdat tijdens de reis vanuit Spanje de muzieknoten van de bladmuziek zijn afgevallen. Meer informatie vind je op www.facebook.com/Stichting-Sint-Nicolaas-Intocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl