Vijfde plaats voor zevental Biesboschzwemmers

Foto: KNZB Regio Zuid
12 november 2018, 09:24
Verlopen

WERKENDAM/ROOSENDAAL - Zeven jonge zwemmers van de Biesboschzwemmers hebben in Roosendaal deelgenomen aan de Brabantse editie van de Minioren Club Meet.

De meest succesvolle zwemster deze middag was Jansje de Ridder. Jansje startte op de 50 vlinderslag en 100 wissel- en vrije slag en op alle nummers wist ze haar beste tijden aan te scherpen. Anne Lisman wist op twee nummers zich te verbeteren. Emma van der Spoel, Tess en Maud Vonk waren de laatste meisjes die een persoonlijk record zwommen. Lars de Kooter was de enige jongen die in Roosendaal aan de start kwam. Amy zwom voor het eerst 50 meter van de rug-, school- en vrije slag. Helaas was ze te snel weg bij de rug- en schoolslag, dus kwam haar tijd niet in de uitslag te staan.

Over een kleine maand staat de volgende wedstrijd voor deze jonge zwemmers gepland. Zij zullen dan samen met nog ongeveer 10 zwemmers deelnemen aan de twee wedstrijd van het minioren en junioren circuit.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl