Eerste herinneringsbankjes geplaatst

Foto: Gemeente Werkendam
13 november 2018, 20:48
Verlopen

REGIO - Nog even en dan verdwijnt de gemeente Werkendam. Ter herinnering aan de gemeentenaam plaatst de gemeente Werkendam in ieder dorp een herinneringsboom en een bankje. De eerste exemplaren zijn inmiddels geplaatst in Dussen en in Sleeuwijk.

Maandagochtend was het wethouder John Bakker die, zonder goede laarzen, met de schep in de hand de eerste boom in de grond zette. De wethouder werd in het eigen dorp Sleeuwijk goed geholpen met het planten door de leerlingen van basisscholen De Morgenster en De Verschoorschool. Het feestelijke moment werd gevierd met een mandarijn in Sleeuwijk en met een gebakje in Dussen.

Deze week verschijnt er in ieder dorp in de gemeente Werkendam een bankje en een boom. Op het bankje is een gegraveerd typeplaatje aanwezig met de registratie van dit moment.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl