Opening LimonadeBrigade Werkendam

Foto: limonadebrigade.nl
13 november 2018, 20:34
Verlopen

WERKENDAM - Op 21 november 2018 staat er in Werkendam een feestelijke opening op de agenda. De opening van de LimonadeBrigade Werkendam. Zij hebben een als locatie voor MFA Vlechtwerk gekozen.

De LimonadeBrigade is een lokaal team van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: ieder kind uit Werkendam krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. Op deze eerste ontmoetingsochtend is er van alles te beleven: schminken, een Bubbel Lab en samen met je kind grappig op de foto. Het kleurrijke LimoKippie (een caravan) staat klaar om in te ontdekken en natuurlijk is er alle tijd om onder het genot van een hapje en drankje te kletsen, ontdekken, verbinden en spelen.

Op woensdagochtend 21 november opent de nieuwe LimonadeBrigade ontmoetingsplek in het Vlechtwerk in Werkendam waar ouders samen met hun kind(eren) van harte welkom zijn tussen 08.30 en 11.30 uur. De officiële opening wordt om 10.00 uur verricht door Marjolijn Wilschut, bevlogen directeur bestuurder van Trema en initiatiefnemer van LimonadeBrigade in Werkendam. Meer informatie lees je op https://limonadebrigade.nl/werkendam.

 

Opening LimonadeBrigade Werkendam

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl