Slaatjesactie van De Oude School in Drongelen

Foto: Pixabay
14 november 2018, 17:53
Verlopen

DRONGELEN - Zaterdag 17 november worden er weer slaatjes verkocht door de vrijwilligers van dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Dit doen zij samen met de kinderen, want de gehele opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de jeugdactiviteiten. Reden genoeg dus om slaatjes te kopen. De slaatjes kosten € 1,50 per stuk en worden verkocht in Drongelen en in Eethen. Het dorpshuis stelt je alvast in de gelegenheid om slaatjes te bestellen. Dat kan door een mail te sturen naar slaatjesactie@dorpshuisdrongelen.nl. Graag dan het aantal slaatjes vermelden, met daarbij naam en adres waar de slaatjes bezorgd kunnen worden. Afrekenen kan tijdens het bezorgen van de slaatjes.

De kinderen gaan rond 10.00 uur op pad om zoveel mogelijk slaatjes te verkopen/bezorgen en hopen rond 13.00 uur te eindigen met de verkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl