Uitnodiging voor activiteiten rondom de verkiezing

Foto: Archief
14 november 2018, 17:03
Verlopen

ALTENA - Op woensdag 21 november vindt de gemeenteraadsverkiezing plaats voor de gemeente Altena. Als gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem worden er diverse activiteiten georganiseerd om de gemeenteraadsverkiezing aandacht te geven.

Op maandag 19 november is er slotdebat met de lijsttrekkers. Twee dagen voor de gemeenteraadsverkiezing staat het slotdebat gepland. In 4 tot 5 rondes discussiëren de politieke partijen over thema’s als zorg, economie en veiligheid. Er is een livestream beschikbaar van het slotdebat, zodat inwoners ook vanuit huis kunnen meekijken. U bent welkom van 19.30 tot 21.30 uur in Het Brabantse Land in Rijswijk.

Op woensdag 21 november is er de uitslagenavond met de uitslag op partijniveau. Dit gebeurt vanuit Fort Altena in Werkendam. Vanaf 21.30 uur bent u welkom totdat alle uitslagen binnen zijn. U bent welkom op Fort Altena in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl