Winterfair bij Woonvoorziening Kelderstraat Genderen

Foto: Pixabay
16 november 2018, 16:59
Verlopen

GENDEREN - Op zaterdag 8 december 2018 organiseert Woonvoorziening Kelderstraat in Genderen de jaarlijkse Winterfair.

De bewoners van de woonvoorziening gaan er, samen met hun begeleiders en vrijwilligers, ook dit jaar weer een flink werk van maken. Men verkoopt erwtensoep en appeltaart, je kan er sjoelen, er is een grabbelton aanwezig en er is verkoop van onder meer cd’s, boeken, bloemen, planten en nog veel meer. Uiteraard ontbreekt de verkoop van koffie of thee met iets lekkers niet.

Woonvoorziening Kelderstraat is een appartementencomplex voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking met veel aandacht voor de ADL-functies (Activiteiten van het Dagelijks Leven). Iedereen is van harte welkom. Graag tot 8 december aan de Kelderstraat 1 te Genderen. De winterfair is van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl