7 finalisten gaan voor goud

Foto: Bizawards Altena
17 november 2018, 09:22
Verlopen

ALTENA - Een indrukwekkend fort, een groot podium, zeven finalisten badend in het licht en een spetterende netwerkavond. Dat zijn de ingrediënten van de tweede algemene ondernemersverkiezingen in het Land van Heusden en Altena.

Op 22 november wordt duidelijk wie van de genomineerde ondernemers met het goud naar huis gaat. In dit geval de titel Starter van het Jaar of Ondernemer van Het Jaar. Als er iets is dat mensen verbindt, dan is dat waardering. Dat is bij ondernemers niet anders. Voor een regio op weg naar 2019 is verbinden zelfs cruciaal. Op basis van deze gedachte zet Stichting B2B-platform Ondernemend Altena ondernemers uit de regio opnieuw in de spotlights. De stichting doet dat tijdens een feestelijke BizAwards Altena 2018, opnieuw op Fort Altena in Werkendam.

Cor Spek (Ondernemend Altena): “Met BizAwards Altena maken wij ondernemerschap niet alleen zichtbaar in een regio vol markante, hard werkende collega’s, maar waarderen dat ook. De genomineerde ondernemers krijgen op 22 november daarom alle aandacht. Waardering brengt verbinding, een belangrijke factor voor de vorming van de nieuwe gemeente Altena. Wij nodigen daarom alle ondernemende collega’s, hun medewerkers en andere belangstellenden uit voor deze fantastische avond. Wie wil, schuift voorafgaande aan de uitreiking aan voor een VIP-diner, ook op Fort Altena!”

Meer informatie en reserveren op www.BizAwardsAltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl