CFM/Transito boekt ruime overwinning

Foto: CFM/Transito
17 november 2018, 09:37
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito heeft zich vrijdagavond goed hersteld van de slechte wedstrijd tegen Excelsior'31. In Terborg werd er met 0-8 gewonnen van FC Brasil'77. CFM/Transito had geen kind aan de gastheren en scoorde in beide helften viermaal.

Kevin Cornet was de grote man aan de kant van de Werkendammers in de eerste helft. De eerste twee doelpunten kwamen op zijn naam, waarna hij met twee assists op Josbert Wemmenhove, ook van grote waarde was in de rest van de doelpuntenproductie. FC Brasil’77 werd enkel gevaarlijk via een dubieuze tienmeter-trap, die overtuigend werd gestopt door de uitstekend keepende Dennis Mijdam. In de tweede helft kwam de 0-5 al snel op het scorebord, nadat Gerard van den Adel alert was in de rebound. Via doelpunten van Frank Hiemstra, nogmaals Kevin Cornet en Bart Jongejan werd de 0-8 overwinning behaald en gingen de drie punten terecht mee terug naar Werkendam.

Volgende week opnieuw een uitwedstrijd voor CFM/Transito. Op nog geen twintig kilometer van Terborg is LZV/Kuypers H&W de tegenstander in Lichtenvoorde. De wedstrijd begint aanstaande vrijdag om 21.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl