Contactavond MS Vereniging Gorinchem en Altena

Foto: MS Vereniging NL
17 november 2018, 09:14
Verlopen

GORINCHEM - De MS Vereniging Nederland – Gorinchem en Altena en omgeving, nodigt al haar leden en andere belangstellenden van harte uit voor een contactavond op woensdag 28 november 2018 om 20.00 uur in de recreatiezaal van de Boogflat, Pijlstraat-portiek 2, te Gorinchem.

Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Op deze avond staat het onderwerp WMO op het programma. Namens het WMO-team van de gemeente Gorinchem zijn mevrouw J. Seck en een collega aanwezig om een presentatie te geven en mogelijke vragen te beantwoorden.

Naast een algemeen beeld van de WMO komen ook onderwerpen aan bod zoals: aanvragen voorzieningen, de eigen bijdragen, ondersteuning mantelzorg, parkeerbeleid en uw WMO-dossier. Veel MS-patiënten hebben te maken met de WMO en dit is de mogelijkheid om u nader te informeren en uw mogelijke vragen aan bod te laten komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl