Herinneringsboom en bankje geplaatst in Werkendam

Foto: Altena TV
17 november 2018, 19:17
Verlopen

WERKENDAM - Nog even en dan verdwijnt de gemeente Werkendam. Ter herinnering aan de gemeentenaam plaatste de gemeente Werkendam in ieder dorp een herinneringsboom en een bankje. Woensdag 14 november werd het bankje in Werkendam onthuld.

Woensdagochtend was het wethouder Machiel de Gelder die, met hoge witte laarzen en de schep in de hand, de herinneringsboom in de grond zette. De boom en het bankje staan tegenover het hertenkamp en woonzorgcomplex d’Altenaer. De geplante boom is een honingboom, die in de lente prachtige witte bloemen geeft waar bijen op af komen. Een waar bijenhotel.

Eerder deze week was het wethouder John Bakker die, zonder goede laarzen, met de schep in de hand de eerste boom in de grond zette. De wethouder werd in het eigen dorp Sleeuwijk goed geholpen met het planten door de leerlingen van basisscholen De Morgenster en De Verschoorschool. Het feestelijke moment werd gevierd met een mandarijn in Sleeuwijk en met een gebakje in Dussen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl