Post voor Sint op Kasteel Dussen

Foto: Kasteel Dussen
19 november 2018, 19:25
Verlopen

DUSSEN - Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas naar het kasteel Dussen. Hij was blij zoveel kinderen te zien en vond het erg gezellig.

Zo gezellig, dat hij graag nog eens terugkomt. Dat doet hij op 1 december. Hij maakt er meteen een logeerpartijtje van en hij zou het superfijn vinden, als er dan nog meer kinderen bij hem langskomen. Sint komt natuurlijk niet alleen. De hoofdpiet zal er zijn, veel gym-pieten, voorleespieten, slaappieten, bak-pieten en… de post-piet.

Vanaf 10.00 tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 16.00 uur is iedereen welkom. Het uurtje tussen de middag gaat de poort op slot, zodat de Sint kan eten en een kleine siësta kan houden. Hij is ten slotte ook niet meer de jongste. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. De entree voor iedereen vanaf 3 jaar is € 2,-. Er is alleen contante betaling mogelijk. Zonder reserveren vooraf. Kijk voor meer informatie ook op www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl