Lustrum Sudderavond in Fort Bakkerskil

Foto: Archieffoto Marcel Vaandrager
20 november 2018, 14:07
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op dinsdagavond 18 december wordt voor de vijfde keer het jaar afgesloten met een avondje onthaasten, net zoiets als het rustig sudderen van rundvlees, vroeger bij oma op het petroleumstel.

Gezellig zo tegen 19.45 uur binnenkomen met een kopje koffie of thee en dan rond 20.00 uur een half uurtje luisteren en genieten. Leo van der Laan draagt enkele gedichten voor, al dan niet onder eigen begeleiding op de piano, Dion Bouman vertelt het eerste deel van zijn kerstverhaal 2018 en singer-songwriter Anouk Balins zingt een paar nummers. Daarna even een drankje drinken met daarna weer een half uurtje lekker luisteren en genieten. Zo rond half tien als het programma klaar is hoeft u nog niet naar huis. Een avondje onthaasten voordat de kalkoen- en oliebollengekte weer losbarst.

De entree is gratis, u betaalt alleen uw eigen consumpties. Het fort is het gemakkelijkst te bereiken via de Krouwerskade in Werkendam (afslag Werkendam op de A27). Parkeren op het terrein van het fort of op de parkeerplaatsen voor het fort. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden via info@marcelvaandrager.nl of info@fortbakkerskil.nl verplicht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl