Nieuwe lichting Business School op Altena College

Foto: Dolinda Roodnat
22 november 2018, 16:27
Verlopen

SLEEUWIJK - Ook dit jaar is weer een nieuwe lichting scholieren gestart op de Business School van het Altena College in Sleeuwijk.

De havo- en vwo-scholieren gaan zich – naast de gewone lessen – richten op vakken als management en organisatie, boekhouding en bedrijfseconomie, ze gaan op excursie naar bedrijven en krijgen gastlessen van ervaren ondernemers. Zo zijn ze uitstekend voorbereid op een (economische) vervolgopleiding. Het Altena College is voor het tweede jaar officieel gecertificeerd als VECON Business School en is daarmee de enige school in het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard die de Business School aanbiedt.

Om de start van het nieuwe schooljaar als Business School te vieren, hesen de leerlingen van 6 vwo samen met docenten de speciale vlag. Er wordt bij de Business School veel samengewerkt met het bedrijfsleven en andere onderwijsinstellingen. Zo komen voor de Business School dit jaar hoogleraren en studenten van de Maastricht University gastlessen geven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl