Tonproatersgala 2018 in Rijswijk

Foto: Pixabay
22 november 2018, 16:53
Verlopen

RIJSWIJK - Karaoke- en Meezingkoor De Maasmaten organiseert in samenwerking met Partycentrum Het Brabantse Land in Rijswijk een Tonproatersavond op vrijdag 7 december 2018.

Tijdens deze avond zijn er vijf top tonproaters die hun best gaan doen om u een heerlijke avond ontspanning te bezorgen. Er wordt medewerking verleend door Blaaskapel Asjemenou. Het belooft weer een onvergetelijke avond te worden.

De kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de koorleden. U kunt ze ook bestellen via janvanandel.woudrichem@ziggo.nl of te bellen/whatsappen naar 06-519 91 003. Tevens kunnen er aan de zaal nog toegangskaarten worden gekocht. Met uw toegangskaart dingt u mee naar een gratis waardevolle tas boodschappen. Op vrijdag 7 december 2018 bent u welkom om deze avond mee te maken. De aanvang van de avond is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl