Christmas Walk door Andel

Foto: OV de Linden
25 november 2018, 12:49
Verlopen

ANDEL - Ondernemersvereniging De Linden in Andel organiseert op zaterdag 15 december een gezellige 'Christmas Walk' door het mooie Andel.

U kunt starten bij verschillende ondernemers in Andel (voor 14.00 uur). U krijgt dan een stempelkaart en deze geeft recht op een ‘OV de Linden Kerstmuts’. De route staat aangegeven, maar u mag ook uw eigen route bepalen als u maar voor 16.00 uur op het laatste adres bent.

Ook kunt u meedingen naar de ‘originaliteitsprijs’. Verfraai je kerstoutfit en doe mee. Vooraf inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Onderweg bieden de ‘Aelse’ ondernemers diverse leuke activiteiten en een heerlijk drankje en hapje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl