Gemeentehuis gesloten vanwege verhuizing

Foto: Archief
28 november 2018, 20:10
Verlopen

REGIO - Heeft u de gemeente dit jaar nog nodig? Maak dan op tijd een afspraak. Van vrijdag 21 december tot en met woensdag 2 januari is het gemeentehuis namelijk gesloten.

Door de fusie tot de gemeente Altena en de verhuizing naar het nieuwe gebouw in Almkerk, is het gemeentehuis van vrijdag 21 december tot en met woensdag 2 januari gesloten. Ook kunt u geen online zaken doen. De website van de gemeente is wel bereikbaar, maar u kunt in deze periode geen formulieren invullen en opsturen. Wilt u een nieuw paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs aanvragen? Doe dit dan uiterlijk 13 december om het dit jaar nog op te kunnen halen.

Maak op tijd een afspraak en wacht als het even kan niet tot het laatste moment. Vanaf donderdag 3 januari heet men u van harte welkom bij de nieuwe gemeente Altena. Meer informatie over de dienstverlening van de gemeente aan het einde van het jaar en in de nieuwe gemeente Altena, vindt u op www.altena2019.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl