Getuigen gezocht na in brand gestoken caravan in Veen

Foto: Archief
22 december 2018, 07:15
Verlopen

VEEN - Vrijdag 21 december, kort na middernacht, is op de kruising Witboomstraat en de Van der Loostraat in Veen een caravan in brand gestoken.

Volgens buurtbewoners was er rond middernacht een groep van zo’n 50 mensen aanwezig op de kruising toen de caravan in vlammen opging. Terwijl de caravan in brand stond werd er vuurwerk in het vuur gegooid. Uiteraard kan dit een zeer gevaarlijke situatie voor de omgeving en de omwonenden opleveren. Er raakte gelukkig niemand gewond. Wel zijn twee auto’s door de brandstichting zwaar beschadigd. De benadeelden doen aangifte.

Dergelijke brandstichtingen leveren gevaarlijke en onveilige situaties op voor de omgeving. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. Weet u meer van deze brandstichting of heeft u iets gezien? Deel dan uw informatie met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl