Serious Request Lifeline was in Hank, Nieuwendijk en Sleeuwijk

Foto: Altena TV
23 december 2018, 10:52
Verlopen

ALTENA - Dit jaar geen Glazen Huis, maar in de week voor kerst lopen teams van twee 3FM dj's 24 uur per dag een tocht door heel Nederland.

Op zaterdagavond 22 december arriveerden DJ’s Jorien Renkema en Rob Janssen, via de Keizersveerbrug bij Raamsdonkveer, in Altena om daarna via Hank, Nieuwendijk en Sleeuwijk naar Gorinchem te lopen. In Hank werden zij warm onthaald door de vrijwilligers van de brandweer Hank. Voor basisschool de Bolderik hadden zich inmiddels veel kinderen en ouders verzameld om Jorien en Rob toe te juichen. Aldaar werden er diverse donaties gedaan door de brandweer, school, carnavalsstichting en inwoners.

Ze vervolgden daarna hun toch via de studio van Radio A-FM en Altena TV in de richting van Nieuwendijk. Daar waren ook diverse acties, waaronder een benefietavond van de Samenloop voor Hoop die een deel van de opbrengsten van die avond aan 3FM doneerde. In Sleeuwijk werd een cheque van ruim 1700 euro namens bassischool de Morgenster overhandigd aan de DJ’s. In Sleeuwijk verliet het DJ duo Altena en zo ook Brabant met de veerpont van Riveer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl