Kerstwandeling over de Groesplaat

Foto: Regiowoudrichem
24 december 2018, 08:46
Verlopen

SLEEUWIJK - Sinds 2001 wordt er op Tweede Kerstdag de jaarlijkse Kerstwandeling door de Groesplaat bij Woudrichem en Sleeuwijk georganiseerd.

Lekker even wandelen tussen alle grote maaltijden door. Onder begeleiding van de gids is er een rondwandeling van ongeveer 1,5 uur over de onverharde paden. Om 12.00 uur is het vertrek vanaf de jachthaven in Sleeuwijk. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Aanmelden niet nodig. Het kan modderig zijn, dus denk aan geschikte schoenen of laarzen. De Groesplaat is het uiterwaardengebied van Brabants Landschap en ligt tussen Woudrichem en Sleeuwijk langs de Merwede.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl