Bezoek het MamaCafé in Genderen

Foto: Archief
27 december 2018, 14:22
Verlopen

GENDEREN - Ben je zwanger of net bevallen? Dan is vrijdag 11 januari een goede dag om het MamaCafé in Genderen te bezoeken.

Het MamaCafé Land van Heusden en Altena is een gezamenlijk initiatief van Kraamzorg Novo Peri, Verloskundigenpraktijk Tussen de Rivieren, Praktijk Bijzonder en Borstvoeding Brabant. De locatie is steeds wisselend in Sleeuwijk of in Genderen. Het MamaCafe in Genderen wordt maandelijks georganiseerd door Kindercentrum Camelot. Tijdens het Mamacafé is er gelegenheid om gezellig een kopje koffie of thee te drinken en ervaringen uit te wisselen met andere moeders en aanstaande moeders. Er worden gratis workshops en leuke activiteiten voor de kleintjes georganiseerd.

Je bent van harte welkom op vrijdag 11 januari van 9.30-11.30 uur aan de Akkerstraat 11a in Genderen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl