Voorlichtingavond ‘Bevallen in het Beatrixziekenhuis’

Foto: Archief
27 december 2018, 14:02
Verlopen

GORINCHEM - Voor uw bevalling is het prettig om te weten wat u in het ziekenhuis kunt verwachten. Bezoek daarom direct in het nieuwe jaar de gratis toegankelijke voorlichtingsavond ‘Bevallen in het Beatrixziekenhuis’. Laat u eens goed informeren op een speciale voorlichtingsavond in het Beatrixziekenhuis.

Daarom organiseert de afdeling Verloskunde van het Beatrixziekenhuis de voorlichtingsavond ‘Bevallen in het Beatrixziekenhuis’. Tijdens deze avond krijgt u informatie over onder meer bevallen in het Beatrixziekenhuis en alles daaromheen. Ook kunt u diverse informatiestands bezoeken en een kijkje nemen op de afdeling Verloskunde en de verloskamers in het Beatrixziekenhuis.

De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 7 januari om 19:30 uur. De locatie is in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem. De organisatie vraagt wel om u vooraf aan te melden. Dat kunt u doen door een e-mail te sturen naar zwangerenvoorlichting@rivas.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl