Nog plaatsen beschikbaar voor Altena Bruist! op 4 en 5 januari 2019

Foto: Archief
28 december 2018, 11:50
Verlopen

HANK - Het kan u vast niet ontgaan zijn: Altena Bruist! Het afgelopen jaar heeft u als inwoner van Altena een aantal evenementen vanuit Altena Bruist bij kunnen wonen. In 2019 staan er nog twee concerten op het programma waarvoor u van harte wordt uitgenodigd.

Altena Brass geeft op 4 en 5 januari een tweetal welkomstconcerten in de OLV Kerk van Hank. Tijdens deze concerten wordt muziek verbonden aan de 21 kernen van Altena. De vrienden van Altena Brass uit de deelstaat Nordrhein Westfalen in Duitsland, vertegenwoordigd met hun kerkkoord van de Lutherkirche aldaar, zullen hun muzikale felicitaties overbrengen. Ook kan op de hulp van Christelijk Mannenkoor Altena worden gerekend. Daarnaast worden er op 5 januari ook gedichten vanuit Stichting Poëzie Altena voorgedragen door inwoners uit Altena. Het concert van 4 januari vangt om 19.30 uur aan. Voor het concert van 5 januari bent u om 16.00 uur van harte welkom.

Op 5 januari speelt JA! Jeugdfanfare Altena voor de eerste maal ‘Elementa’. Een compositie speciaal gemaakt voor de nieuwe gemeente Altena. Naast dit prachtige stuk, brengen zij uiteraard nog meerdere arrangementen ten gehore. Dit concert vindt plaats in ’t Uivernest in Hank. De aanvang is 19.00 uur. Wilt u aanwezig zijn bij deze laatste concerten van Altena Bruist? Dan kunt u zich via cultuur@altena2019 gratis aanmelden. Geef bij uw aanmelding aan welk concert u wilt bezoeken en met hoeveel personen u komt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl