Autobranden in Veen trekken veel bekijks

Foto: Archief
29 december 2018, 10:02
Verlopen

VEEN - Twee auto's zijn vrijdagavond in brand gestoken op de kruising van de Witboomstraat met de Van der Loostraat in Veen. Het is al de zoveelste autobrand in korte tijd. De brand trok veel bekijks.

Zo’n honderd mensen stonden te kijken op de kruising. Tijdens de kerstnacht werd er ook een auto in brand gestoken. Eerder werden ook een caravan en autobanden gebruikt voor de jarenlange ’traditie’ in Veen. Ook werd er vuurwerk gebruikt.

In de omgeving hangen meerdere bewakingscamera’s waarvan de beelden zullen worden bekeken om de daders op te sporen. Burgemeester Fons Naterop is tot de jaarwisseling verantwoordelijk. Daarna neemt waarnemend burgemeester Marcel Fränzel deze taak over als de gemeente Altena start.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl