Brigite van Haaften: Gemeente Altena krijgt vijf fulltime wethouders

Foto: Archief
29 december 2018, 09:41
Verlopen

WERKENDAM - Formateur Brigite van Haaften laat weten dat de beoogde coalitiepartijen op 27 december 2018 opnieuw met elkaar in een goede sfeer gesproken hebben. De gesprekken verlopen goed en conform de planning.

De partijen hadden de waarnemend burgemeester, de heer Marcel Fränzel, uitgenodigd en hebben met hem over diverse onderwerpen van gedachten gewisseld. Inmiddels is bekend dat er in het college van de gemeente Altena vijf fulltime wethouders plaats zullen nemen. Het CDA krijgt twee wethouders, Altena Lokaal, de SGP en Progressief Altena elk één.

De volgende gesprekken zijn in het nieuwe jaar gepland, dan zullen met name de ruimtelijke en economische thema’s aan de orde komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl